Om oss

Kampanjen TISA-frie kommuner er startet som en reaksjon på et voldsomt engasjement rundt TiSA avtalen, og at flere kommuner rundt omkring i landet erklærer seg som TISA-frie kommuner.

Nettsiden er et verktøy for kommuner som ønsker å gjøre vedtak om TiSA, og målet med kampanjen er å få flere kommuner til å bli TiSA-frie kommuner.

Flere byer i Europa har erklært seg som TISA frie soner, deriblant Genève der forhandlingene om TiSA avtalen foregår. Dette er en del av en større kampanje der veldig mange byer og tettsteder i Europa har erklært seg som TTIP frie soner, TPP og TTIP frie byer i USA, og GATS frie soner i Europa (800 byer i Frankrike, og 90 kommuner i Sveits).

Kampanjen TISA-frie kommuner koordineres av Handelskampanjen i samarbeid med Attac, Fagforbundet, Folkeaksjonen mot TISA, For Velferdsstaten, Manifest Analyse, Nei til EU, STOPP TISA/TTIP, og Ungdom mot EU.

For spørsmål eller innspill ta kontakt med koordinator Anniken Storbakk: handelskampanjen@handelskampanjen.no